Borpincék - Borkóstolás

A szőlő és a belőle készített ital - elsősorban a bor - Európában évezredek óta az emberi kultúra és civilizáció szerves része, a gazdaság fontos területe. Az újabb időkben azonban a világ más tájain is mindinkább azzá válik. A szőlő termesztésének, a bor készítésének, kereskedelmének, fogyasztási kultúrájának módja és színvonala az adott kor és táj gazdasági és kulturális helyzetének érzékeny jelzője. A szőlő és bor ugyanis erősen kötődik az állandóságban és folyamatosságában való hithez, az étkezés színvonalához, az emberi, sőt az országok közötti kapcsolatokhoz.

Info

Elérhetőség:Érsemlyén / Şimian
GPS:47.488054; 22.084447
Kapcsolat:Köszörűsné Geregely Andrea: +36302991814, hckaa@t-online.hu, www.ermellek.eu
Nyitva tartás:előzetes bejelentkezés alapján

Jelen weblap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.