Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm a magyar-román határmenti térségben, ahol nagyon sok érdekes és egyedi látnivaló rejtőzik. A térség számos természeti és kulturális látnivalót és programot kínál azoknak, akik nyitottak a természetjárásra és a falusi vendégszeretet élvezetére.

Projektünk keretében szakértői csapatunk összegyűjtötte és 10 tematikába szervezve mutatja be Önöknek a Hajdú-Bihar, Bihor és Satu Mare megyékben található vidéki látnivalókat. A bemutatóban szándékosan nem szerepelnek az ismertebb városi attrakciók és rendezvények, mivel célunk az volt, hogy a látogatók figyelmét a kevésbé ismert, esetleg eldugott helyeken található érdekességekre hívjuk fel. A 10 tematika jól tükrözi a térség jellegzetességeit és segíti a kirándulás megszervezését.

Összegyűjtöttük továbbá a térség falusi és kereskedelmi szállásadóit, éttermeit, hogy ezzel is segítsük az érdeklődők színvonalas kikapcsolódását.

Reméljük, hogy munkánkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy családok, baráti társaságok, fiatalok, vagy akár az idősebb korosztály képviselői is tartalmas kikapcsolódásra találnak ezen a tájon.

Kellemes időtöltést kívánunk Önöknek!

Dr. Tomor Tamás (Elnök – Debreceni Természetbarát Turisztikai Egyesület, Debrecen, Magyarország)
Szabó Melánia (Elnök – InfoTour Egyesület, Nagyároly, Románia – Asociaţia InfoTour Carei)
Paul Iacobas (Elnök - Centrul penrtu Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor, Oradea, Románia)

Jelen weblap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.